Корисно знати

Здорові осінні прогулянки з тваринами: Поради та профілактичні заходи

Осінній сезон знову на порозі і з ним приходять можливості для довгих прогулянок з нашими улюбленцями. Проте на фоні цієї приємної перспективи важливо пам'ятати про безпеку та заходи профілактики для наших тварин. Осінь несе з собою як користь так і певні ризики які варто враховувати.
Дізнатися більше

6 порад для власників домашніх улюбленців на літо

Літо - чудовий час для прогулянок і активного відпочинку з вашими чотирилапими друзями. Але разом з тим, цей сезон може приховувати певні небезпеки для вашого улюбленця.
Дізнатися більше

Чому важливо купувати зареєстровані ветеринарні препарати?

Ветеринарні препарати необхідні тваринам для лікування захворювань та їх профілактики. Підтримка здоров’я домашніх улюбленців – обов’язок кожного власника. Але не всі препарати, які доступні на ринку, можуть бути безпечними та ефективними.
Дізнатися більше

Як працює спрей від бліх та кліщів?

При виборі засобу для захисту своєї тваринки від ектопаразитів власник стикається з великою кількістю яскравих флакончиків. Тож постає питання – який саме обрати та як він буде діяти?
Дізнатися більше

Нашийник для собак: гайд з підбору

На початку теплого сезону постає питання вибору засобів захисту від кліщів та бліх домашніх улюбленців. Одним з таких засобів є нашийник.
Дізнатися більше

Лікування глистних інвазій у собак

Багато хто вважає, що тільки тому, що собака не гуляє або гуляє на руках у господаря (дрібні породи), добре вихована і не піднімає нічого з землі, вона не може заразитися глистами. Це зовсім не так. Це не дає повної гарантії, що у собаки не з'являться глисти.
Дізнатися більше

Контроль якості ветеринарних препаратів – цікаві факти, які варто знати

Піклування про Ваших домашніх улюбленців є основною міссією TM ProVET. Компанія випускає на ринок ветеринарні препарати різних фармакологічних груп, орієнтуючись на потреби споживачів та сучасні досягнення ветеринарної медицини.
Дізнатися більше

Турбота про довкілля від ТМ ProVET – піклуємось про улюбленців та їх власників

Спробуємо розібратися, як війна впливає на стан екології та що ми можемо зробити, аби покращити наше спільне майбутнє.
Дізнатися більше

Правильний догляд за кастрованими або стерилізованими котами

Турбота, яку вони потребують, та любов на яку вони заслуговують. Мабуть саме так думають власники кастрованих/стерилізованих котів, вибираючи їм харчування чи додаткові вітаміни, іграшки тощо.
Дізнатися більше

Висока якість сировини - важливий аспект виробництва ветеринарних препаратів ТМ ProVET

Вітчизняне виробництво ветеринарних препаратів ТМ ProVET – це широкий асортимент доступних, якісних та ефективних препаратів, виготовлених за сучасними технологіями, відповідно до міжнародних стандартів якості.
Дізнатися більше