Новини

TM PROVET: 10 років надійної допомоги вашим улюбленцям

За останні 10 років бренд TM PROVET активно працює на українському ринку, пропонуючи високоякісні ветеринарні препарати та засоби гігієни для домашніх улюбленців. Бренд базує свою концепцію на експертизі та розумінні потреб тварин і зацікавленості у забезпеченні комфорту та безпеки для них та їхніх власників.
Дізнатися більше

PROVET на PETZOO Eurasia 2023

З радістю повідомляємо, що бренд PROVET взяв участь у виставці PETZOO Eurasia 2023, представивши свою серію ветеринарних препаратів для тварин.
Дізнатися більше

Міжнародна Виставка Котів "Цвіт Папороті" в Тернополі

Вітчизняний виробник ветеринарних препаратів PROVET прийняв участь як офіційний спонсор на Міжнародній виставці котів "Цвіт Папороті", яка відбулася в файномі місті Тернопіль.
Дізнатися більше

ІІ Всеукраїнська ветеринарна стоматологічна конференція

На ІІ Всеукраїнській ветеринарній стоматологічній конференції бренд PROVET мав честь виступити в якості спонсора цього заходу, який успішно пройшов у місті Івано-Франківськ. Наша компанія прагне підтримувати розвиток ветеринарної стоматології та сприяти обміну знаннями та досвідом у цій важливій галузі.
Дізнатися більше

Оновлена професійна лінійка PROFILINE

Оновлена професійна лінійка засобів направленої дії PROFILINE пропонує якісні та ефективні засоби, розроблені з метою забезпечити оптимальний захист та догляд за твариною.
Дізнатися більше

PROVET на Corgi Day 2023

Команда PROVET з радістю ділиться враженнями від участі у незабутньому заході - CORGI DAY 2023. Цей день був присвячений коргі та їх неперевершеній красі.
Дізнатися більше

Міжнародна науково-практична ветеринарна конференція IVC 2023

Міжнародна науково-практична ветеринарна конференція IVC 2023 успішно пройшла 26-27 травня у Pochayna Event Hall у місті Київ. Ця престижна подія зібрала провідних ветеринарів, науковців та фахівців з усього світу для обговорення найновіших досягнень та викликів у ветеринарній медицині.
Дізнатися більше

Міжнародна виставка Zoomark International 2023

З 15 по 17 травня проходила одна з найочікуваніших подій у світі зооіндустрії - міжнародна виставка Zoomark International 2023. Цей визначний захід відбувався в Болоньї, Італія, і зібрав понад 27 тисяч кваліфікованих покупців та учасників з усього світу.
Дізнатися більше

Більше догляду за меншу ціну: шампуни Профілайн 3л та лосьйони Sanipet 300 мл

Чудові новини для власників котів та собак! Компанія ProVET представляє нову лінійку своїх продуктів для домашніх улюбленців. Нові фасовки шампунів та лосьонів для догляду за вухами та очима тепер доступні у об'ємі 3 літри та 300 мл, що є прекрасною новиною для тих, хто шукає економічні та довговічні засоби догляду за своїми тваринами.
Дізнатися більше

Аудит ТМ ProVET на відповідність вимогам GMP – виробництво, яке заслуговує довіри

Вже традицією стало для нас, напередодні новорічних свят, проходити сертифікаційний аудит на відповідність GMP (Належна виробнича практика). Не став виключенням і цей рік, незважаючи на непрості умови.
Дізнатися більше